Om Arton:1 Projekt AB

Om oss

Allt startade 2018 med en idé om att starta en konsultfirma för att stötta projektörer med kunskap kring dörrar men väldigt snart frågade våra kunder efter tillverkning av partier.
Lång berättelse kort. I mars 2020 flyttade vi in i en, vad vi trodde, alldeles för stor lokal med en enklare svetsbänk och några handverktyg. Vi undrade vad vi skulle göra med all plats. Men efter att kapmasikinen, CNC fräsar, fler svetsbord och fler medarbetare kom så var vi väldigt snart trångbodda. Våren 2023 togs de första spadtagen på en 1900m² tillbyggnad av våra befintliga produktionslokaler.
Arton:1 är unga men idag har vi har byggt upp vår kapacitet för att kunna leverera effektivt i en av Nordeuropas mest moderna tillverkningsanläggningar av stålpartier och relaterade produkter. I vår verkstad har vi såväl kantbockpress som laser för att kunna tillverka kundanpassade lösningar. I våra nya produktionslokaler kommer vi att bygga upp en toppmodern pulverlackanläggning med produktionsstart Q1 2024.
Vi siktar nu på att bli en av marknadens större stålpartitillverkare med högsta kompetens på brand- och högklassigt skalskydd.
Vi har förmånen att växa snabbt på alla bredder tillsammans med våra fantastiska medarbetare. Från 2018 har vi ökat med ca 10 medarbetare per år. Och 2023 är vi nu över 40 personer. Vi har haft förmånen att vinna Almi Örebro läns tillväxtpris 2022 samt bli Di Gasell 2023.
Medarbetarna är ett härligt blandat gäng med flera nationaliteter som arbetar tillsammans som ett team. Vi arbetar dagligen med social hållbarhet där personlig och yrkesmässig utveckling får ta plats. Vi är stolta över vår familjära känsla, gruppens arbetsglädje och yrkesstolthet.
Vi är en ung och snabbfotad organisation som lätt ändrar förhållningssätt. Kommentaren; ’Så har vi alltid/aldrig gjort förut’, hörs inte ofta hos oss.

Kärnvärden

Vi vill att vår kund ska vara nöjd med dörrens funktion varje dag och arbetar hårt för att leverera säkra, funktionella, högkvalitativa, genomtänkta och vackra dörrar som ska glädja vår kund under många år framöver.
Kundens och användarens feedback är nyckeln till utvecklingen av våra produkter, verksamhet och organisation. För att kunden ska få bästa möjliga funktion på sin beställning ska vi arbeta med lyhördhet, kunskap och vår samlade erfarenhet.
Arton:1 har på kort tid vuxit från ett mindre konsultbolag till att nu tillhöra det absoluta toppskiktet bland nordeuropas tillverkare av stålpartier och liknande specialprodukter.
Copyright Arton:1 Projekt AB © 2024 All Rights Reserved