Välj en sida

Nyheter

Vi vill vara med redan i starten

Vi vill vara med redan i starten

Vi är i grunden dörrprojekterare. Vi ritar, designar, tillverkar samt sätter ihop lås, handtag, passagesystem och inbrottsskydd till din fastighet. Du får ett förslag på lösning och vi tillverkar åt dig. Låt oss vara med från början så kan du spara mycket tid, kraft och i slutänden, pengar.

Vi är stolta över att ha fått arbeta med design och tillverkning av entrépartiet till ’Tugg’, Krämaren, Örebro.

Eng: Proud of the design and manufacturing of the entrance partition for ‘Tugg’, Krämaren, Örebro.

Fler referensprojekt

Dörrar till kv. Brädstapeln på Kungsholmen

Dörrar till kv. Brädstapeln på Kungsholmen

Vi fick chansen att vara delaktiga i ett av Stockholms stora ombyggnadsprojekt och har levererat dörrar till kv. Brädstapeln på Kungsholmen.

Eng; We got the chance to be part of one of Stockholm’s major redevelopment projects and have delivered doors to ‘Brädstapeln’ at Kungsholmen.

Var med oss från början!

Var med oss från början!

Tillsammans med Arton:1 får du chansen att arbeta med byggprojektens doldisar och mest komplexa delar, dörren!

Vår kompetens är eftertraktad och få besitter den.

Är du intresserad av att rita, konstruera och leda projekt med dörrar och entrépartier så kommer du att få intern utbildning i dörrkonstruktion och projektledning. Du kommer att lära dig att använda profilsystemens rit- och beräkningssystem och se dina designer och konstruktioner bli tillverkade, monterade och i slutändan använda av nöjda kunder- kanske hundratals gånger per dag.

Vi satsar på att ha kul på jobbet och se kreativa lösningar där andra ser problem. Just nu växer vi snabbt i omsättning och har många spännande idéer på gång för framtiden.

Skicka en intresseanmälan till oss!

Totalrenovering av nya kontoret

Totalrenovering av nya kontoret

Det går framåt med stormsteg för oss! 120 kvm vid Karl Johans Park 5, som ska bli vårt nya kontor med sikte på inflytt om två veckor… Vi hittade ett par riktigt vackra tegelmurar under murket murbruk, vävtapet och plastfärg #totalrenovering